Anteckningar

För att kommunicera kring en Aktivitet eller ett Område har Mariko möjligheten att lägga till anteckningar. Detta är en text eller fil där du ser ett klockslag för när du gjorde anteckningen. Dessa anteckningar visas för alla som har tillgång till aktiviteten eller området. Upprepande aktiviteter delar anteckningar, så om du gör en anteckning på en aktivitet som upprepas varje dag kommer du se alla de anteckningar som gjorts för denna aktivitet.

Öppna en aktivitet för att redigera den.

Klicka längst ned för att lägga till anteckningar

Skriv din text och lägg till filer ifall du önskar, när du är klar klicka på “lägg till anteckning”

Klicka på stäng högst upp till vänster för att avsluta