Använd Shake för att ge feedback i Mariko

Med Shake kan du enkelt berätta för oss om idéer, förslag eller problem med Mariko!

Så här gör du:

Öppna Mariko och logga in

Skaka på telefonen så startar Shake och laddar upp skärmbilden du var på i Mariko

Välj vilken typ av meddelande du vill skicka, Bugg rapport är standard.

Skriv i text i beskrivningen vad du upptäckt eller tänkt på.

Klicka på "Submit" för att skicka meddelandet

Spela in en video, ladda upp bilder eller filer från din telefon genom att klicka på plustecknet i mitten av skärmen. Du kan även ta bort eller redigera det som du redan laddat upp.

Titta på en video för hur du använder Shake

Uppdaterad den: 23/04/2024