Checklistor

Checklistor ger dig möjligheten att skapa enkla punkter för en aktivitet. Det minskar risken för att missa viktiga steg och kan vara ett minnesstöd under aktiviteten. Checklistor kan ses i dagsschemat genom att klicka på checklist ikonen under titeln, du kan också arbeta med dem i aktivitetens redigeringsläge.

Öppna en aktivitet för att redigera den.

Klicka på Checklista

Klicka på “Lägg till i Checklistan”. Här kan du skriva den text som du önskar, klicka på “Klar” för att lägga till fler.

Avsluta checklistans innehåll genom att klicka på “Lägg till” eller Avbryt. Du kan även klicka på den mörkare ytan ovanför för att stänga och avbryta.

Nu kan du bocka av innehållet i checklistan.

Du kan även klicka på inställnings knappen till höger om varje rad för att Kopiera, Redigera eller Radera innehållet.

För att avsluta, klicka på Klart eller Stäng högst upp. Du kan även dra fliken nedåt för att stänga.