Fokusläget

Fokusläget i Mariko låter dig fokusera på en sak i taget.

Det finns två grundläggande vyer för detta:
Fokus för ett Område och Fokus för en aktivitet.

Öppna Mariko och titta på ditt dagsschema

För områden ser du nu ett öga uppe till vänster bredvid menyknappen

Område i dagsschemat

Fokusläget för ett Område visar en lista över de aktiviteter som finns i detta område, det är något mindre information här än i dagsschemat vilket kan underlätta när du genomför dina aktiviteter.

Fokusläget för en aktivitet. kommer du in i genom att klicka på Fokus på aktivitetskortet. Här visas endast en aktivitet i taget. När du klickar på klar eller hoppa över visas nästa aktivitet i området tills du gått igenom alla aktiviteter och området är klart för idag.

Fokus för en aktivitet

När du är klar med alla aktiviteter eller stänger fokusläget återvänder du till dagsschemat.