Hur kommer jag igång?

1 Ladda ner Mariko till din telefon.

Ladda ner för iPhone och iPad:
https://apps.apple.com/se/app/mariko-digital-assistent/id1645374416

Ladda ner för Android.
https://play.google.com/store/apps/details?id=se.civicinnovation.mariko

2 Skapa ett konto.

Använd samma mailadress som du använder till App Store eller Google Play.

Se guide här:
https://support.mariko.se/sv/article/skapa-ett-konto-och-kom-igang-med-mariko-sha2ps/

3 Lägg till ett Område och en Aktivitet

Här är en kort beskrivning med exempel på hur vi använder Mariko. Hoppas det kan inspirera dig att hitta just ditt sätt

3.1 Lägg till ett Områden. Vi använder områden för att organisera dagen på ett tydligt sätt.

Exempel:

Morgonrutin, Arbete, Fysisk och mental hälsa, Kärlek och relationer och kvällsrutin.

Se guide här:
https://support.mariko.se/sv/article/lagg-till-ett-omrade-1y487fr/

3.2 Lägg till Aktiviteter i varje område.

Exempel:

För området Morgonrutin lägger vi in aktiviteten: Morgonmeditation.
För området Arbete lägger vi in aktiviteten: Gå igenom alla mail och svara.
För området Fysisk och mental hälsa lägger vi in aktiviteten: Springa 5 km i lugnt tempo.
För området Kärlek och relationer lägger vi in aktiviteten: Skicka ett meddelande till alla på familjelistan och kolla läget.
För området Kvällsrutin lägger vi in aktiviteten: Kolla nyheterna och dricka the.

Se guide här:
https://support.mariko.se/sv/article/lagg-till-en-aktivitet-ludm4y/

Vi ställer in starttid och sluttid.
Vi ställer in hur ofta en aktivitet ska upprepas, tex varje dag.
Vi ställer in vilken prioritet den har
Sist men inte minst ställer vi in hur mycket energi den ger eller tar :)

Här kan du se fler guider och exempel:

Organisera:
https://support.mariko.se/sv/article/organisera-en-aktivitet-fmj3m8/

Planera:
https://support.mariko.se/sv/article/planera-en-aktivitet-1n7y0le/

Prioritera:
https://support.mariko.se/sv/article/prioritera-en-aktivitet-m3x6wv/

Mallar:
https://support.mariko.se/sv/category/mallar-n4zreq/

Om det är något mer jag kan hjälpa till med tveka inte att fråga
Om du har förslag på förbättringar får du gärna komma med önskemål.

Lycka till!

Uppdaterad den: 05/06/2024