Inställningar i Mariko

För att samla fler funktioner har vi lagt dessa under en inställningsmeny som du hittar genom att titta efter de tre punkterna som finns för många funktioner i Mariko.

Inställningar i dagsschemat

Mer generella inställningar för dagsschemat hittar du högst upp till höger i dagsschemat.

Klicka på inställningsikonen

Följande alternativ finns i menyn:

Lägg till nytt område
Lägg till ny aktivitet
Ordna om områden: Justera ordningen i vilken olika områden visas i ditt schema.
Användarinställningar: Öppna och ändra personliga inställningar för ditt konto
Dölj slutförda aktiviteter: Dölj aktiviteter som har markerats som slutförda i dagsschemat.
Dölj överhoppade aktiviteter: Ta bort aktiviteter som du har valt att hoppa över i dagsschemat.
Dölj daglig sammanfattning: Välj om du vill visa en sammanfattning av alla dagliga aktiviteter i dagsschemat.
Dölj tomma områden: Dölj alla områden i dagsschemat som inte har några aktiviteter tilldelade den aktuella dagen.
Personligt stöd

Inställningar för områden

För Områden finns denna meny i Dagsschemat (till höger om Områdets namn) eller högst upp till höger när du redigerar ett Område.

Klicka på inställningsikonen

I dagsschemat finns alternativet att redigera Området, annars är det samma funktioner.

Du kan lägga till en aktivitet direkt i området, ändra ordning på aktiviteter eller ta bort hela området. OBS notera att raderar du ett område försvinner även de aktiviteter du har i detta område.

Inställningar för aktiviteter

För aktiviteter finns denna ikon högst upp till höger när du redigerar en aktivitet

Öppna en aktivitet för att redigera den.

Klicka på Inställningar (ikon med tre punkter) högst upp till höger.

Här kan du snabbt gå till: Problem och lösningar, Checklistor eller flytta aktiviteten till ett annat område. Alla dessa funktioner går även att komma åt nedan när du redigerar aktiviteten.

Du kan även dela aktiviteten med andra eller radera aktiviteten.

Titta på en video för hur du kommer åt inställningar i Mariko