Ladda ned Mariko från App store

För att arbeta med Mariko kan du använda, webbläsaren i en dator eller någon av våra appar till mobil eller tablets.

Logga in på App Store och sök efter “Mariko digital assistent”. Eller följ denna direkt länk: https://apps.apple.com/se/app/mariko-digital-assistent

Ladda ned Mariko till din iPhone eller iPad

Öppna Mariko appen och skapa ett konto hos oss genom att logga in med ditt vanliga Apple eller Google (gmail) konto.

Klart!

Titta på en video för hur du ladda ned och loggar in på Mariko, enkelt!