Lägg till en Aktivitet

En aktivitet är något gör, tex Vakna, äta frikost, plugga eller göra en presentation av Mariko :)

Tips: Det finns flera andra sätt att lägga till aktiviteter:

Klicka på cirkeln med ett plus + längst ned till höger.
Du kan klicka på Inställningar (ikon med tre punkter) högst upp till höger och välja: “Lägg till ny aktivitet”.
Du kan klicka på det aktiva datumet.
Du kan lägga till en aktivitet direkt i ett område, antingen genom att klicka på områdets Inställningsikon eller öppna området och lägga till aktiviteter därifrån.

Ge din Aktivitet ett namn. Detta är obligatoriskt för att kunna spara.

Nu kan du göra alla inställningar för aktiviteten. Detta beskrivs vidare under Redigera en aktivitet

Klicka på Spara när du är klar.

Nu kan du lägga till en ny aktivitet eller klicka på Avbryt för att stänga. Du kan även klicka ovanför eller dra nedåt för att stänga.

Titta på en video för hur du lägger till en aktivitet i Mariko.

Bilder för hur du lägger till en aktivitet i Mariko.