Lägg till område

Med områden kan du enkelt organisera dina aktiviteter genom att samla de som hör ihop.

Förslag på Områden / Livsområden som andra har uttryckt är viktiga i deras liv:

Arbete
Fysisk hälsa
Mental hälsa
Kost
Sömn
Kärlek och intima relationer
Familjerelationer
Vänskapsrelationer
Ekonomi
Utbildning
Personlig utveckling
Fritid och upplevelse

Klicka på den lila cirkeln med ett plus, längst ned till höger och välj: “Lägg till område”.
Tips: Du kan även klicka på Inställningar (ikon med tre punkter) högst upp till höger och välja: “Lägg till nytt område”

Ge ditt område ett namn. Detta är obligatoriskt för att kunna spara.
Tips: Du kan se dina befintliga områden ifall du skrollar lite längre ned på skärmen. Det är bara att klicka på ett av dem ifall du ångrar dig och vill använda det istället för att lägga till ett nytt område.

Du kan även lägga till en beskrivning eller ge ditt område en färg som kommer att visas i dagsschemat.

När du är klar klicka på spara.

Nu är ditt nya område skapat och du kan lägga till Aktiviteter eller Kommentarer i ditt område.

Områden visas i dagsschemat när det finns en aktivitet i dem, för den aktiva dagen. Tex: Det är måndag den 13 december, I Området Skolrutin lägger vi Luciatåg denna dag. Då visas området Skolrutin den 13 december, men inte några andra dagar.
Tips: Det går att visa tomma Områden i dagsschemt genom Inställningar högst upp till höger på dagsschemat.

Klicka på krysset högst upp till höger för att stänga området och återgå till dagsschemat.

Titta på en video för hur du lägger till ett Område i Mariko

Uppdaterad den: 04/09/2024