Mariko mentor

Mariko mentor hjälper dig att komma igång och svarar på frågor om hur du organiserar, planerar och prioriterar det som är viktigt i ditt liv.

Detta är en av de viktigaste delarna i Mariko och kommer innehålla fler funktioner i framtiden, t.ex. Problem och lösningar för att få stöd precis när det behövs.

Idag öppnas Marikos chatt när du klickar på Mariko mentor.
Du kan även se våra support artiklar under fliken "Hjälpcenter".

Så här gör du för att använda Mariko mentor:

Klicka på Mariko mentor direkt på ett aktivitetskort i dagsschemat.

I menyn högst upp till vänster i dagsschemat ser du också en länk till Mariko mentor

Skriv din fråga i chatten om hur du organiserar, planerar och prioriterar med Mariko, vi svarar så snart vi kan i mån av tid.

Viktigt: Idag syns inte någon notis när vi svarat på din fråga! Vi ber därför att du tittar in i chatten igen efter ett tag och ser ifall du fått svar. Vi arbetar med Apple och Google för att tillåta detta, men det kan ta ett tag innan vi har en lösning.

Uppdaterad den: 04/04/2024