Påminnelser i Mariko

Påminnelser hjälper dig att komma ihåg att starta en aktivitet.

Du kan lägga till flera påminnelser med ett datum och en tid.
Påminnelser syns i telefonens notis system (lite olika mellan iPhone och Android)

Vi arbetar just nu med fler funktioner för påminnelser, som tex sms och mail påminnelser, avancerade förslag, samt en larmfunktion för det som verkligen inte får missas!
Håll koll på våra uppdateringar här: https://mariko.featurebase.app/changelog

Så här gör du för att lägga till en påminnelse till en aktivitet:

Skapa en aktivitet eller redigera en befintlig aktivitet.

Klicka på fliken “Planera”.

Ifall det inte finns en Starttid behöver du lägga till en (detta krav kommer tas bort i framtida versioner)

När du har en starttid på din aktivitet ser du Påminnelse längst ned under fliken Planera.

Klicka på Påminnelse, här kan du välja bland tre förslag (förslagen är utifrån Starttiden för din aktivitet) eller klicka på anpassat för att själv ställa in datum och klockslag.

Nu har du en påminnelse och kan ändra datum och klockslag. Klicka på krysset ifall du vill ta bort påminnelsen. När du är klar klicka på Spara för att avsluta.

Invänta datumet och klockslaget för din påminnelse så visas den så som du angivit i din telefon modell, tex så här:

Påminnelser följer dina allmänna inställningar i telefonen angående ljudsignal, volym, vibrering osv.

I tex. en iPhone ändrar du ljudsignal för de påminnelser Mariko använder i Inställningar / Ljud och haptik (kan se annorlunda ut beroende på modell):

Uppdaterad den: 04/04/2024