Redigera en aktivitet

Nu när du satt ett namn på din aktivitet är det dags att organisera, planera och prioritera.

Klicka på en Aktivitet i dagsschemat eller inne i ett område för att redigera den.

Nu ser du innehållet i aktiviteten. Här kan du redigera:

• Aktivitetens namn
• Beskrivning för aktiviteten

Organisera

o Vem som ska genomföra aktiviteten, ansvarig
o Område
o Ikon
o Färg
o Kategori

Planera

o Aktivitetens start
o Aktivitetens sluttid
o Varaktighet
o Upprepa aktiviteten
o Påminnelser

Prioritera

o Prioritet
o Energi

• Checklista
• Underaktiviteter
• Problem och lösningar
• Anteckningar

Du kan markera aktiviteten som avklarad genom att klicka på cirkeln till vänster om Aktivitetens namn.

Du kan klicka på Inställningar (ikon med tre punkter) högst upp till höger. Här har du snabbåtkomst för en del funktioner, samt speciella funktioner som delning och radera aktiviteten. Fler funktioner kommer läggas till här i framtiden.

För att avsluta redigeringen av aktiviteten klicka på Spara eler Avbryt högst upp. Du kan även dra aktiviteten nedåt för att stänga den och avbryta."