Sök efter innehåll i Mariko

Sökfunktionen i Mariko ger ett dynamiskt sätt att snabbt hitta specifika saker, såsom aktiviteter, områden och anteckningar.

När du börjar skriva i sökfältet visas resultaten direkt för det som matchar söktermen och delas upp i olika kategorier.
Nedan beskriver vi hur du kommer igång i två steg.

För att börja söka klicka på förstoringsglaset högst upp på dagsschemat:

Börja skriva ett ord för att hitta vad du söker efter!

Om man t.ex. skriver "morgon", så skulle "Morgonrutin" kunna visas under områden och "Morgon meditation" under aktiviteter osv.

Filtrera din sökning:

Ovanför sökresultaten finns filter som du kan trycka på för att filtrera sökresultaten. Detta hjälper till att begränsa sökningen till det mest relevanta för det du letar efter.
Klicka på filtret igen för att avmarkera, eller välj ett annat filter.
Du kan endast använda ett filter åt gången.

Följande filter finns tillgängliga:

Prioritet
När detta filter används visas bara sökresultat från aktiviteter som har en prioritet

Område
När detta filter används visas bara sökresultat från områden

Aktiviteter
När detta filter används visas bara sökresultat från aktiviteter

Problem & lösningar
När detta filter används visas bara sökresultat från Problem & lösningar

Checklista
När detta filter används visas bara sökresultat från checklistor

Kategorier
När detta filter används visas bara sökresultat från kategorier

Anteckningar
När detta filter används visas bara sökresultat från anteckningar

Bilagor
När detta filter används visas bara sökresultat som matchar bilagornas filnamn

Nyligen visade:

Innan du börjar skriva något i sökfältet, ser du "Nyligen visat".
Mariko minns det du klickat på när du sökt så du enkelt kan hitta det igen utan att söka en gång till.

Tips: Du kan alltid använda din telefons inbyggda funktion att skriva in text med rösten genom att klicka på mikrofonen på tangentbordet. (bilden visar en iPhone, kan variera exakt hur det ser ut):

OBS! Det kan förekomma fördröjningar med sökresultat efter du precis lagt till nytt innehåll eller ändrat på befintligt. Vänta i så fall några sekunder till och prova söka igen!