Vad gör Mariko banbrytande och vad skiljer Mariko från andra?

Korta svaret på vad som som gör Mariko banbrytande är:

Vi föreslår att du testar och själv avgör om Mariko är något för dig. Det är kostnadsfritt.

Det första och viktigaste som gör Mariko banbrytande är utvecklingsteamet, dvs vi som utvecklar Mariko och vår personliga erfarenheter av NPF. Vi och många med oss saknade ett verktyg och metod för att organisera, planera och prioritera det som är viktigt i livet. Ett verktyg för att hantera livets olika utmaningar. Det är vad vi utvecklar, och vi har bara börjat :)

Vad mer är viktigt att säga om Mariko…

Mariko bygger på en unik kombination av innovativ teknik och senaste forskningen inom neuropsykologi.

Mariko finansieras av Allmänna Arvsfonden och utvecklas av föreningen Civic Innovation i samarbete med Autism Stockholms Län.

Mariko mentor, som ger dig tillgång till personligt stöd via chat direkt i appen.

Upplevelsen och flexibiliteten.

Möjligheten till anpassning.

Avancerad AI.

Långa svaret :)

Vi som jobbar med att utveckla Mariko har alla personlig erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF). En del av oss har egen diagnos, andra har barn, släkt och vänner som på olika sätt berörs av de utmaningar det kan innebära att leva med NPF.

Det andra som skiljer Mariko från andra är upplevelsen. Mariko är väldigt flexibel och med lite ansträngning kan anpassas utifrån judt dina behov och önskemål.

Upplevelsen av Mariko är givetvis individuell, så föreslår att du testar och avgör själv om Mariko är något för dig. Det är kostnadsfritt.

Mariko erbjuder också personligt stöd via chat direkt i appen. Mariko mentor hjälper dig att komma igång med att organisera, planera och prioritera det som är viktigt i ditt liv. Du kan också ställa frågor om NPF.

Några andra saker som kanske är av intresse…

Mariko bygger på den senaste forskningen inom neuropsykologi och personlig erfarenhet av att leva med autism, ADHD och psykisk ohälsa. Vi har världsledande forskare inom NPF som hjälper oss.

Mariko är tillgänglig via mobilen och tablet som app eller en datorn genom webbläsaren.

Se mer vad vi utvecklar här https://mariko.featurebase.app/changelog

Uppdaterad den: 10/04/2024